Έμπνευση για ένα ονειρεμένο υπνοδωμάτιο

Το ALEXANDRA σε ένα υπνοδωμάτιο Joan και του Nick | VOLCANO | 100% χειροποίητες κρεβατοκάμαρες

Τι καθιστά ένα υπνοδωμάτιο ονειρεμένο…

Ένα υπνοδωμάτιο θα πρέπει να σου προκαλεί μία αίσθηση άνεσης και χαλάρωσης ώστε να μπορείς να ξεκουραστείς ή να “βρεθείς με τον εαυτό σου”. Επειδή, λοιπόν, είναι ο πιο ιδιωτικός χώρος ενός σπιτιού θα πρέπει να είναι διαμορφωμένος σε απόλυτη αρμονία με την προσωπικότητά σου.

Συγχρόνως όμως θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψιν σου και τις ανάγκες τις οποίες θα πρέπει να εξυπηρετεί το κάθε υπνοδωμάτιο. Άλλες ανάγκες υπάρχουν σε μία κύρια κρεβατοκάμαρα, άλλες σε ένα παιδικό δωμάτιο αγοριού, άλλες σε δωμάτιο κοριτσιού και ούτω καθεξής.

Το βασικό έπιπλο σε μία κρεβατοκάμαρα είναι σίγουρα το κρεβάτι. Το μπαούλο κάτω από το κρεβάτι είναι μία έξυπνη επιλογή που μπορεί να εξοικονομήσει χώρο στο δωμάτιο ενώ παράλληλα προσφέρει λύση στην ανάγκη της αποθήκευσης. Ένα γερό, ποιοτικής κατασκευής και καλαίσθητο κρεβάτι σε συνδυασμό με ένα ποιοτικό στρώμα είμαι μία επιλογή που θα κάνεις μία φορά, αλλά θα σε ξεκουράζει για πολλά χρόνια.

Η ανάπαυση προέρχεται όχι από την ποσότητα αλλά από την ποιότητα του ύπνου.

Γκιόργκι Γκουρτζίεφ, 1877-1949, Ρωσοελληνοαρμένιος μυστικιστής

Συνδυασμένο με ιδιαίτερα κομοδίνα θα ομορφύνει την κρεβατοκάμαρά σου ακόμα περισσότερο. Αν προσθέσεις και μερικά εντυπωσιακά αξεσουάρ και ένα δύο όμορφα φυτά που καθαρίζουν τον αέρα, ενδιαφέροντες χρωματικούς συνδυασμούς στους τοίχους κ τα υφάσματα, έχεις έναν ολοκληρωμένο χώρο, με μοναδική ατμόσφαιρα που σε εκφράζει, σε εμπνέει και σε αναπαύει. Μία τουαλέτα με καθρέφτη θα δώσει την ευκαιρία στις μεγάλες αλλά και μικρές κυρίες να φροντίσουν τον εαυτό τους. Ένας καναπές αντί για κρεβάτι στο εφηβικό δωμάτιο θα φιλοξενήσει συζητήσεις με φίλους και στιγμές ανεμελιάς και χαλάρωσης. Και για τους λάτρεις του vintage στυλ, ένα έπιπλο διαχρονικής κομψότητας θα προσθέσει στην κρεβατοκάμαρα λίγη από τη γοητεία του παλιού.

Τέλος, φρόντισε ο χώρος σου να καλύπτει όλες τις πρακτικές ανάγκες μιας κρεβατοκάμαρας, αλλά και να ικανοποιεί τις αισθήσεις σου επειδή το σημαντικότερο που θα υπάρξει στο δωμάτιό σου είσαι εσύ.


Η Joan και ο Nick επέλεξαν κρεβάτια Volcano

για όλες τις κρεβατοκάμαρες του υπέροχου σπιτιού τους σε προάστιο του Μόντρεαλ CA.


Τα κρεβάτια που επιλέχθηκαν για τη διαμόρφωση των υπνοδωματίων τους με βάση τις ανάγκες και το στυλ που θέλανε να δώσουν στο κάθε δωμάτιο είναι:

Σιδερένιο κρεβάτι ALEXANDRA

Το ALEXANDRA στο υπνοδωμάτιο της Joan και του Nick | VOLCANO | 100% χειροποίητες κρεβατοκάμαρες
Το ALEXANDRA σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της Joan και του Nick

ALEXANDRA από τη σειρά STANDARD. Οι διαχρονικές γραμμές αυτού του κομψού κρεβατιού, το στιλ και τα ειδικά φινιρίσματα δίνουν νέα μαθήματα στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας.

Μεταλλικό κρεβάτι industrial ARMONIA

ARMONIA από τη σειρά INDUSTRIAL σε βιομηχανικού στυλ, κατασκευασμένο από υδροσωλήνες και μασιφ σίδερο δίνει με το δικό του τρόπο αρμονία στο χώρο.

Μεταλλικό κρεβάτι VIENNA

Το VIENNA στο υπνοδωμάτιο της Joan και του Nick | VOLCANO | 100% χειροποίητες κρεβατοκάμαρες
Το VIENNA σε ένα παιδικό δωμάτιο του σπιτιού της Joan και του Nick

Το VIENNA, από τη σειρά STANDARD, είναι ένα απλό κρεβάτι, μίνιμαλ και ταυτόχρονα αισθητικά διακριτικό. Δεν θα περάσει απαρατήρητο στο χώρο, προσθέτοντας αξία στην αισθητική του.

Κλασσικό σιδερένιο κρεβάτι NORM

Το NORM στο υπνοδωμάτιο της Joan και του Nick| VOLCANO | 100% χειροποίητες κρεβατοκάμαρες
Το NORM Το ALEXANDRA στο δωμάτιο καλεσμένων του σπιτιού της Joan και του Nick

Το NORM από τη σειρά ELEGANT σε κλασσικές γραμμές κ με εντυπωσιακό design είναι ένα σιδερένιο κρεβάτι που χαρακτηρίζεται από το μοναδικό του στυλ.

Σιδερένιο κρεβάτι industrial IRIS

Το IRIS στο υπνοδωμάτιο της Joan και του Nick | VOLCANO | 100% χειροποίητες κρεβατοκάμαρες
Το IRIS Το ALEXANDRA σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της Joan και του Nick

Το σιδερένιο κρεβάτι IRIS από τη σειρά INDUSTRIAL είναι ένα μοναδικό βιομηχανικό σιδερένιο κρεβάτι. Οι σύγχρονες βιομηχανικές γραμμές, το στιλ και τα ειδικά φινιρίσματα δίνουν νέα μαθήματα στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας.


Ήταν μια πολύ όμορφη συνεργασία, η επιλογή στις φόρμες και αναλογίες έγινε με την βοήθεια του αρχιτέκτονα της οικογενείας ακολουθώντας διαφορετική φιλοσοφία για κάθε υπνοδωμάτιο… το αποτέλεσμά είναι πραγματικά εκπληκτικό…

Όταν εσείς κοιμάστε καλά, εμείς κοιμόμαστε ήσυχοι.

Volcano Handmade Iron Bedrooms

Ευχόμαστε καλορίζικα…

Σύνδεση
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Ανάκτηση Κωδικού

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

TOP
ΚΑΛΑΘΙ 0