Απαντήσεις στα ερωτήματά σας…

1. Είναι τα κρεβάτια Volcano σταθερά;

Τα κρεβάτια Volcano έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που δεν υπάρχουν τριξίματα και η σταθερότητα στα σημεία που κοιμάστε είναι δεδομένη.

2. Από τι υλικό είναι κατασκευασμένα;

Το υλικό που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των κρεβατιών είναι από υψηλής ποιότητας σφυρήλατο σίδηρο, που υπόκειται σε όλες τις κατεργασίες για το βέλτιστο αποτέλεσμα. ‘Όλα τα μοντέλα είναι χειροποίητα από έμπειρους τεχνίτες στην κατεργασία του σιδήρου.

3. Με ποιο τρόπο βάφονται τα κρεβάτια;

Τα κρεβάτια περνούν αρχικά μια επεξεργασία καθαρισμού, έπειτα βάφονται με ακρυλικά χρώματα πούδρας και στην συνέχεια ψήνονται σε ειδικό φούρνο στους 200c. Είναι η ίδια μέθοδος που ακολουθείται για την βαφή των αυτοκινήτων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την τέλεια πρόσφυση του χρώματος επάνω στο μέταλλο για την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στον χρόνο. Το χρωματολόγιο υπάρχει στην παρουσίαση του κάθε μοντέλου και η επιλογή χρώματος δεν αλλάζει την τιμή.

4. Υπάρχει εγγύηση;

Τα κρεβάτια Volcano έχουν εγγύηση εφ όρου ζωής. Η εγγύηση αφορά τις συγκολλήσεις και την σταθερότητα της δομής του κρεβατιού.

5. Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

1. – Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

2. – Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

3. – Πληρωμή μέσω PayPal

6. Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;

Ο χρόνος παράδοσης είναι 4-6 εβδομάδες από την οριστικοποίηση και εξόφληση της παραγγελίας. Σχετικά με την παράδοση θα έχετε ενημέρωση από την Volcano και από τον μεταφορέα για να διευκρινίσετε τον τόπο και τον χρόνο παράδοσης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε συντομότερη παράδοση, μπορεί να γίνει με μία μικρή επιπλέον χρέωση.

7. Ποιο είναι το κόστος παράδοσης;

Το κόστος παράδοσης αναγράφεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

8. Μπορώ να επιστρέψω το προϊόν;

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν σας 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής χωρίς χρέωση, εάν συντρέχει λόγος αντικατάστασης. Αποστέλλετε μια αίτηση επιστροφής με email ή fax και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον τρόπο και χρόνο παραλαβής. Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται κατά παραγγελία του πελάτη. Αναίτιες επιστροφές ή ακυρώσεις δεν γίνονται δεκτές.

9. Μπορώ να συναρμολογήσω το κρεβάτι μόνος μου;

Η Volcano έχει σχεδιάσει τα προϊόντα με τρόπο που η συναρμολόγηση τους είναι πολύ απλή. Ο χρόνος που χρειάζεται είναι περίπου 15 λεπτά για το κρεβάτι και 40 λεπτά για κρεβάτι σε μορφή Bed box. Σε κάθε παραγγελία ακολουθούν οδηγίες με φωτογραφίες για την συναρμολόγηση.

10. Γιατί να επιλέξω ανατομικό πλαίσιο (βάση κρεβατιού) Volcano;

Τα ανατομικά πλαίσια που προτείνουμε είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα κρεβάτια μας. Κατασκευάζονται από σίδηρο υψηλής αντοχής και μασίφ ξύλο και έτσι έχετε ολοκληρωμένη την ποιότητα Volcano. Υπάρχουν 2 τύποι ανατομικών πλαισίων, το “Standard” ανατομικό πλαίσιο και το “Lux” ανατομικό πλαίσιο, το οποίο διαθέτει πυκνές τάβλες για ακόμη καλύτερη υποστήριξη του στρώματος. Εάν το μέγεθος της βάσης του κρεβατιού (ανατομικό πλαίσιο) δε μπορεί να περάσει από την πόρτα ή τις σκάλες του σπιτιού, μπορούμε να το κατασκευάσουμε σε 2 τμχ. με μια μικρή επιπλέον χρέωση.

11. Τι στρώμα πρέπει να επιλέξω;

Η επιλογή του στρώματος είναι ελεύθερη και το κρεβάτι δεν σας δεσμεύει σε τίποτα. Μπορείτε να επιλέξετε όποιο τύπο στρώματος θέλετε: bonnel ελατήρια, poketspring, στρώματα αφρού. Προσοχή! στα κρεβάτια Volcano τα στρώματα τοποθετούνται επάνω στα πλαϊνά (τραβέρσες) και όχι μέσα, όπως όλα τα κρεβάτια υψηλής κατηγορίας για το τελειότερο αισθητικό αποτέλεσμα.

12. Πως να συνδυάσω το κρεβάτι μου στο δωμάτιο;

Για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα το κρεβάτι θα πρέπει να έχει αντίθετο χρώμα από τον τοίχο για να τονίζεται το σχέδιο. Τα κομοδίνα η συρταριέρα και τα αξεσουάρ δεν μας δεσμεύουν με ένα κρεβάτι Volcano και μπορείτε να επιλέξετε από τις προτάσεις που σας κάνουμε σε κάθε παρουσίαση κρεβατιού.

13. Γιατί να επιλέξω μαξιλάρια πλάτης και κρεβατόγυρο στο κρεβάτι;

Όπως και εσείς διαπιστώνετε τα μαξιλάρια πλάτης και ο κρεβατόγυρος δίνουν μια ζεστή εικόνα θαλπωρής στα μοντέλα μας. Τα υφάσματα είναι βαμβακερά και πλένονται στους 40c χωρίς στύψιμο για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το γέμισμα στα μαξιλάρια πλάτης είναι από σιλικονούχα βάτα για μεγαλύτερη σταθερότητα.

14. Πως αναγνωρίζω εάν το κρεβάτι που επέλεξα είναι αυθεντικό VOLCANO;

Όλα τα προϊόντα VOLCANO έχουν ανάγλυφο σήμα στο σκελετό τους σε αντίθεση με τις απομιμήσεις που δεν διαθέτουν.

15. Τα μεταλλικά προϊόντα της VOLCANO είναι απομαγνητισμένα;

Όλα τα μεταλλικά προϊόντα της VOLCANO υπόκεινται σε ειδική επεξεργασία απομαγνητισμού με τη μέθοδο Curie (αύξηση της θερμοκρασίας του μετάλλου πάνω από 700°C) και είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία σας.

16. Μπορώ να ζητήσω ειδικές προσαρμογές για τα προϊόντα VOLCANO;

Σχεδόν όλα τα προϊόντα VOLCANO μπορούν να κατασκευαστούν με ειδικές προσαρμογές, με μία μικρή επιπλέον χρέωση ανάλογα με το σχέδιο.

17. Τα χρώματα με πατίνα εφαρμόζονται σε όλο το κρεβάτι;

Εάν επιλέξετε χρώμα με πατίνα, σας ενημερώνουμε ότι εφαρμόζεται αποκλειστικά στο σχεδιασμό του κρεβατιού και όχι στα πλαϊνά μέρη και στη βάση του κρεβατιού.

18. Μπορώ να ασφαλίσω τη μεταφορά της παραγγελίας μου;

Η σωστή συσκευασία μας, με ειδικά ανθεκτικά υλικά, στοχεύει στη μέγιστη προστασία, έτσι ώστε τα προϊόντα μας να φτάσουν σε εσάς χωρίς ζημιά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέξετε ασφάλεια μεταφοράς προκειμένου να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα που οφείλονται σε μη ισορροπημένους παράγοντες μεταφοράς, με μία μικρή επιπλέον χρέωση.

19. Οι διαστάσεις που αναφέρονται στα κρεβάτια αφορούν τις τελικές εξωτερικές διαστάσεις τους;

Μπορεί να υπάρχουν διακυμάνσεις στις διαστάσεις του κεφαλαριού και του ποδαρικού, όπου το πλάτος και το μήκος του κρεβατιού αυξάνεται μερικά επιπλέον εκατοστά, σε σύγκριση με τη βάση του κρεβατιού, λόγω της ιδιαιτερότητας του σχεδίου. Εάν έχετε απορίες, ρωτήστε μας.

Σύνδεση
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Ανάκτηση Κωδικού

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

TOP
ΚΑΛΑΘΙ 0