Μεταλλικά κρεβάτια VOLCANO στο HOE PARK House

μεταλλικά κρεβάτια

Τα σιδερένια κρεβάτια μας ταξιδεύουν στο Πλύμουθ!

HOE PARK House στο Plymouth στην νότια Αγγλία

Μία ακόμη συνεργασία της Volcano στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό αποτέλεσμα…

Τα industrial σιδερένια κρεβάτια μας χρησιμοποιήθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθεί ένας χώρος στον οποίο συνδυάζονται τα αυθεντικά χαρακτηριστικά με τη σύγχρονη διαβίωση για να παρέχει εξαιρετική διαμονή.

Το σιδερένιο κρεβάτι που χρησιμοποιήθηκε είναι το IRIS από την Industrial συλλογή μας. Μπορείτε να δείτε βίντεο με τα Industrial σιδερένια κρεβάτια μας στο Υoutube.

Ένα γοητευτικό 4όροφο βικτωριανό σπίτι, το οποίο ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου, φωλιασμένο ανάμεσα στο εντυπωσιακό παραθαλάσσιο τοπίο του Plymouth Sound και το ιστορικό, γραφικό Barbican με τα γραφικά καλντερίμια, το λιμάνι, το Mayflower Memorial, τα μπαρ, τα καφέ, τις γκαλερί τέχνης, το θέατρο και το ενυδρείο του Plymouth.

Το Hoe Park House ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους πρώτους καλεσμένους του…

Ευχόμαστε καλή αρχή..

Σύνδεση
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Ανάκτηση Κωδικού

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

TOP
ΚΑΛΑΘΙ 0