Μεταλλικές κρεβατοκάμαρες

μεταλλικές κρεβατοκάμαρες

Πως να επιλέξετε μια μεταλλική κρεβατοκάμαρα?

Οι μεταλλικές κρεβατοκάμαρες είναι στην μόδα από την έλευση του στιλ industrial vintage. Αποτελεί ένα βασικό συστατικό του υπνοδωματίου. Μαζί με τη λειτουργικότητά του, η μεταλλική κρεβατοκάμαρα αποτελεί και ένα στιλιστικό στοιχείο που καθορίζει την ατμόσφαιρα του δωματίου. Σε αυτό το άρθρο, σας προτείνουμε μια γκάμα μεταλλικών κρεβατιών που μπορείτε να παραγγείλετε από τον ισότοπο μας.

Μεταλλική κρεβατοκάμαρα

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ο μασίφ σίδηρος. Οι μεταλλικές κρεβατοκάμαρες που προσφέρουμε χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, την αντοχή και την αισθητική τους. Σε όλες τις συλλογές, προσφέρουμε εγγύηση εφ ‘όρου ζωής. Η “τεχνογνωσία” και η εμπειρία που έχουμε αποκομίσει τα τελευταία 40 χρόνια μας επιτρέπουν να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα που προσφέρουμε.

Υπάρχουν πολλοί τύποι μεταλλικών κρεβατιών: απλά, κομψά, παιχνιδιάρικα, ακόμη και βιομηχανικού στυλ. Επιλέξτε το κρεβάτι σας μόνο με βάση την αισθητική. Η ποιότητα των υλικών και η κατασκευή που προσφέρουμε θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε το μεταλλικό σας κρεβάτι για μια ζωή. Σε αυτό το άρθρο, οι προτάσεις μας θα σας καθοδηγήσουν στα οφέλη των μεταλλικών κρεβατιών, ενώ σας προτείνουμε 10 κορυφαίες μεταλλικές κρεβατοκάμαρες.


3 τύποι μεταλλικής κρεβατοκάμαρας

Διαθέτουμε 3 συλλογές σε μεταλλικές κρεβατοκάμαρες: Standard, Elegant και Industrial

Η σειρά standard για μοναδικά χειροποίητα σιδερένια κρεβάτια με εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής

H σειρά elegant για διαχρονικά κρεβάτια από σφυρήλατο σίδερο, ανώτερου σχεδιασμού.

H σειρά industrial με κρεβάτια από σφυρήλατο σίδερο σε βιομηχανικό στυλ.

Παραδίδουμε τις μεταλλικές κρεβατοκάμαρες σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Tα πλεονεκτήματα στις μεταλλικές κρεβατοκάμαρες

Πολύ στιβαρό, σταθερό και ανθεκτικό
Εύκολη μετακίνηση
Ανθεκτικό στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας (σε σύγκριση με το ξύλο)
Πολλές επιλογές ως προς την αισθητική
Διάφοροι συνδυασμοί αισθητική και τα υλικά (πχ ξύλο με μέταλλο)
100% Ανακυκλώσιμο
Εύκολο στον καθαρισμό και υγιεινό
Πολύ καλή τιμή σε σχέση με την ποιότητα
Ισόβια εγγύηση και καλή εξυπηρέτηση πελατών
Χαμηλό κόστος αποστολής και ασφάλισης


Η ποιότητα του μετάλλου, οι συγκολλήσεις και το φινίρισμα

Οι μεταλλικές κρεβατοκάμαρες υψηλής ποιότητας είναι κατασκευασμένες από συμπαγές ατσάλι. Το πλεονέκτημα ενός κρεβατιού με μασίφ χάλυβα αντί για λεπτούς σωλήνες είναι ότι το κρεβάτι είναι πολύ πιο στιβαρό και ανθεκτικό. Μπορείτε να καταλάβετε αν χρησιμοποιήθηκαν καλά υλικά προσπαθώντας να σηκώσετε το κρεβάτι. Το βάρος ενός μεταλλικού κρεβατιού αποκαλύπτει το είδος των σωλήνων και των υλικών. Αντίθετα, τα ελαφριά κρεβάτια με κοινούς σωλήνες είναι πολύ ελαφρύτερα.

Τέλος, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη το φινίρισμα. Όλα τα μεταλλικά κρεβάτια μας έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη, για παράδειγμα, ότι οι γωνίες και οι άκρες είναι στρογγυλεμένες, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος τραυματισμού.

Με την ποιότητα των συγκολλήσεων που ελέγχουμε, προσφέρουμε ΕΦ’ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ. Στις μεταλλικές κρεβατοκάμαρες που προσφέρουμε, η ποιότητα κατασκευής είναι η καλύτερη κατασκευαστικά, όπως και στην βαφή, με τα υψηλότερο πρότυπο σύμφωνα με το ISO 9001. 2008.

Η Βαφή

Είναι επίσης σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει προστασία από σκουριά κατά την αγορά της μεταλλικής κρεβατοκάμαρας σας. Διαφορετικά, μπορεί να εμφανιστούν γρατζουνιές και ξεφλουδίσματα στο χρώμα ή άλλα σημάδια φθοράς με την πάροδο του χρόνου. Επομένως, προτιμήστε η βαφή να μην είναι φθηνό χρώμα με σπρέι, αλλά υψηλής ποιότητας βαφή σε σκόνη που έχει ψηθεί. Αυτή η διαδικασία βαφής είναι πιο ανθεκτική, δεν σπάει και παρέχει καλή προστασία από την υγρασία και τη σκουριά. Όλα τα κρεβάτια μας στην Volcano Iron Beds είναι βαμμένα με βαφή σε σκόνη.

Η ποιότητα του ύπνου

Οι κατασκευαστές της μεταλλική κρεβατοκάμαρας δίνουν έμφαση σε μια σημαντική πτυχή: την επίδραση του ElectroSmog. Το ElectroSmog ορίζεται ως όλη η τεχνιτή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που παράγεται και υπάρχει στο περιβάλλον μας. (Συνήθως δημιουργείται από ηλεκτρικά καλώδια και κινητά τηλέφωνα). Το ElectroSmog έχει γίνει ένα σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας, που βλάπτει την υγεία και την ποιότητα του ύπνου μας.

Ενώ τα κρεβάτια που αποτελούνται από μερικά μεταλλικά μέρη είναι δυσμενή από αυτή την άποψη, Οι μεταλλικές κρεβατοκάμαρες που είναι από μέταλλο στο σύνολο τους, έχουν προφανώς την ιδιότητα να απορροφούν και να διαλύουν το ElectroSmog. Ως εκ τούτου, οι κατασκευαστές μεταλλικών κρεβατιών υψηλής ποιότητας τονίζουν ότι εκτός από τη διάρκεια και τη σταθερότητα, αυτά τα προϊόντα εξασφαλίζουν επίσης καλύτερη ποιότητα ύπνου.

Για να ακυρωθεί η επίδραση του Electrosmog, όλα τα μέταλλα στις μεταλλικές κρεβατοκάμαρες πρέπει να «απομαγνητιστούν» ανεβάζοντας τη θερμοκρασία του μετάλλου πάνω από το κατώφλι της θερμοκρασίας Curie (770o C). Ο απομαγνητισμός είναι η ακύρωση της μαγνητικής επαγωγής (και πιο συγκεκριμένα της υπολειπόμενης επαγωγής) μέσα σε ένα μεταλλικό υλικό. Αυτό σημαίνει ότι τα μεταλλικά κρεβάτια που παράγουμε είναι ακίνδυνα όσον αφορά τα μαγνητικά πεδία. Με την υποστήριξη ενός καθηγητή πανεπιστημίου, μελετήσαμε και εφαρμόσαμε πρακτικά τον απομαγνητισμό μεταλλικών μερών μέσα στις μεταλλικές κρεβατοκάμαρες που παράγουμε στην Volcano Iron Beds.

Υγιεινή και καθαρισμός

Τα μεταλλικά κρεβάτια καθαρίζονται ευκολότερα. Απλώς χρησιμοποιήστε ένα πανί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ δημοφιλείς στον νοσοκομειακό και νοσηλευτικό τομέα.

Αντοχή στο φορτίο

Ένα άλλο πλεονέκτημα των μεταλλικών κρεβατιών της Volcano Iron Beds είναι η αντοχή σε βαριά φορτία. Η ποιότητα του μετάλλου και των συνδέσμων επιτρέπουν να αντέχουν μεγάλο βάρος. Οι πιο εύσωμοι άνθρωποι προτιμούν μεταλλικά κρεβάτια.

Χώρος αποθήκευσης

Είμαστε η μόνη εταιρεία του είδους μας που προσφέρει όλα τα μοντέλα κρεβατιών με αποθηκευτικό χώρο, για καλύτερη χρήση του χώρου κάτω από το κρεβάτι.

Χρόνος συναρμολόγησης

Μια πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι επίσης ο χρόνος συναρμολόγησης μιας μεταλλικής κρεβατοκάμαρας. Τα περισσότερα κρεβάτια που αγοράζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα παραδίδονται σε τεμάχια που θα πρέπει να συναρμολογηθούν. Σε όλη την γκάμα χειροποίητων μεταλλικών κρεβατιών, έχουμε βεβαιωθεί ότι ο τρόπος συναρμολόγησης θα είναι απλός, προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος συναρμολόγησης. Τα απλά κρεβάτια μπορούν να στηθούν σε 15 λεπτά και για τη σειρά Bed Box σε 40 λεπτά. Αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες περιλαμβάνονται στην συσκευασία.

Ανακύκλωση

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία κατασκευής των μεταλλικών κρεβατιών είναι ανακυκλώσιμα.


Αναζητάτε μια μεταλλική κρεβατοκάμαρα εξαιρετικής ποιότητας?

Η εταιρεία μας, “Volcano Iron Beds” σας προσφέρει μια σειρά από μεταλλικά κρεβάτια που κατασκευάζουμε στο εργοστάσιό μας στην Θεσσαλονίκη. Είμαστε εξειδικευμένοι στην κατασκευή μεταλλικής κρεβατοκάμαρας, τις οποίες εξάγουμε σε όλο τον κόσμο. Η εμπειρία, η αισθητική και η ποιότητα των κρεβατιών μας, μας έχουν κάνει τον κορυφαίο εξαγωγέα μεταλλικών κρεβατιών από την Ελλάδα στην Ευρώπη. Προσφέρουμε εγγύηση εφ ‘όρου ζωής!

Σας προσφέρουμε την επιλογή αγοράς βιομηχανικού ή κλασικού κρεβατιού απ’ο τον ιστότοπο μας. Περιηγηθείτε ελεύθερα και αγοράστε το κρεβάτι σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.


Οι 10 προτάσεις μας για μεταλλικά κρεβάτια

Μεταλλική κρεβατοκάμαρα VIENNA

Το VIENNA, από τη σειρά STANDARD, είναι ένα απλό κρεβάτι, μίνιμαλ και ταυτόχρονα αισθητικά διακριτικό. Δεν θα περάσει απαρατήρητο στο χώρο, προσθέτοντας αξία στην αισθητική του.


Μεταλλική κρεβατοκάμαρα DANAI

Οι διαχρονικές γραμμές, το στιλ και τα ειδικά φινιρίσματα δίνουν νέα μαθήματα στη διακόσμηση του υπνοδωματίου.


Μεταλλική κρεβατοκάμαρα vintage PENELOPE

Οι κλασικές γραμμές, το στιλ και τα ειδικά φινιρίσματα δίνουν νέα μαθήματα στη διακόσμηση του υπνοδωματίου


Μαύρη μεταλλική κρεβατοκάμαρα ΤΟΧΟ

Αυτό το μοντέλο παραπέμπει σε καμάρες. Η μεταλλοτεχνία σε όλο της το μέγεθος.


Μεταλλική κρεβατοκάμαρα με ουρανό NEFELI SKY

Μία μοναδική κλασική χειροποίητη μεταλλική κρεβατοκάμαρα με ουρανό.


Κρεβάτι κλασικού στυλ OASIS

Η μεταλλική κρεβατοκάμαρα OASIS χαρακτηρίζεται από τον κλασικό σχεδιασμό του.


Κλασσικό σιδερένιο κρεβάτι GARDEN

Μία μεταλλική κρεβατοκάμαρα που χαρακτηρίζεται από το μοναδικό κλασικό στυλ με μοτίβο εμπνευσμένο από την φύση.


Στιβαρό industrial μεταλλικό κρεβάτι ATHINA

Αν είστε οπαδός του Industrial, θα βρείτε το ATHINA από τα πιο ελκυστικά κρεβάτια από μέταλλο.


Μεταλλική κρεβατοκάμαρα με ξύλο DAFNI

Το κρεβάτι DAFNI συνδυάζει μέταλλο και ξύλο με ένα ελκυστικό στιλ industrial


Μεταλλικό κρεβάτι industrial ROXANI

Μια μεταλλική κρεβατοκάμαρα βιομηχανικού στυλ κατασκευασμένο από υδροσωλήνες και μασιφ σίδερο.


Ποιοι είμαστε?

Η Volcano Iron Beds είναι πρωτοπόρος στον τομέα σφυρήλατης μεταλλικής κρεβατοκάμαρας. Από το 1976 με έδρα τη Θεσσαλονίκη, το 60% του κύκλου εργασιών του Volcano προέρχεται από εξαγωγές στο εξωτερικό, σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ιαπωνία, η Ταϊλάνδη και η κεντρική Ευρώπη. Η αγορά των ΗΠΑ αντιπροσωπεύει πλέον το 30% των πωλήσεων της εταιρείας σε χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια. Στην Ελλάδα, η Volcano, η οποίο απασχολεί 17 άτομα, διαθέτει δύο καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Η εταιρία Volcano

Τι είπαν πελάτες μας για τις μεταλλικές κρεβατοκάμαρες που απέκτησαν

Johanna Cl. | Indiana, ΗΠΑ

Ίσως μια από τις καλύτερες εταιρείες σιδερένιων κρεβατιών. Πολύ καλά μοντέλα. Έχω το κρεβάτι 3 χρόνια και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

Γιάννης Δενδρινός | Αθήνα

Επιλέξαμε μέσα από την μεγάλη συλλογή σε σιδερένια κρεβάτια vintage με στρώμα της Volcano. Εξαιρετική ποιότητα στο κρεβάτι. Παράλληλα το στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια και memory foam μας βελτίωσε τον ύπνο σημαντικά. Κάτι που δεν το φανταζόμασταν καν. Η προστιθέμενη αξία είναι η υψηλής επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών. Κάτι που σπανίζει σε ελληνικές επιχειρήσεις.

Νικολακοπούλου Δήμητρα | Αθήνα

Είναι με διαφορά τα ποιο ποιοτικά της αγοράς.
Οι τιμές πραγματικά ελκυστικές για την υψηλή ποιότητα που προσφέρουν.
Desing που σε εκπλήσσει άψογη η εξυπηρέτηση κατά την αγορά αλλά και κατά την παράδοση.


Που θα μας βρείτε

Volcano Iron Beds

Το κατάστημα μας στην Θεσσαλονίκη

Ανδριανουπόλεως 10

Καλαμαριά

Τ. 2310.418.559

Volcano Iron Beds

Το κατάστημα μας στην Αθήνα

Λ. Μεσογείων 215

Αθήνα

T. 210.67.49.714


Βρείτε μας στα social media

Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Instagram

Δείτε τα κρεβάτια της σειράς Elegant στο κανάλι μας στο Youtube

Σύνδεση
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Ανάκτηση Κωδικού

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

TOP
ΚΑΛΑΘΙ 0