Must σιδερένια κρεβάτια vintage

Σιδερένια κρεβάτια vintage

Ελληνικά χειροποίητα κρεβάτια vintage

Χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια με εγγύηση εφ’όρου ζωής

Σιδερένια κρεβάτια vintage? Το στυλ vintage είναι όλο και πιο επίκαιρο στην εποχή μας. Η Volcano κατασκευάζει σιδερένια κρεβάτια σε μεγάλη ποικιλία. Μεταξύ των 3 μεγάλων κατηγοριών της και ειδικά στην ενότητα industrial, θα βρείτε εξαιρετικά σιδερένια κρεβάτια vintage.

Τι σημαίνει vintage?

Τα vintage αντικείμενα δεν είναι τόσο παλιά όσο οι αντίκες. Ωστόσο, σε αντίθεση με τον ορισμό μιας αντίκας, η διατύπωση ότι κάτι είναι vintage είναι πολύ πιο υποκειμενική. Η λέξη vintage σημαίνει κυριολεκτικά «κάποιας ηλικίας». Με τόσο ανοιχτό νόημα, υπάρχουν πολλές ερμηνείες. Οι περισσότεροι έμποροι αντικών θεωρούν ότι ένα αντικείμενο είναι vintage αν είναι τουλάχιστον 40 ετών. Έτσι, στα πλαίσια αυτής της χρονολόγησης, ένα vintage αντικείμενο θα πρέπει να έχει κατασκευαστεί ή να θυμίζει κάτι μεταξύ 1918 και 1978.

Παρόλο που πολλά vintage αντικείμενα είναι νοσταλγικά, είναι περιζήτητα για πολλούς λόγους εκτός από την ηλικία τους. Αυτό περιλαμβάνει τη διακόσμηση και τη συλλογή. Και, επειδή τόσα πολλά από αυτά τα αντικείμενα είναι ακόμη σε χρήση, είναι συχνά πρακτικά κομμάτια με μοναδική αίσθηση.

Στα έπιπλα και στην διακόσμηση αυτών, η αίσθηση του vintage μπορεί είτε να αφορά ένα πραγματικά vintage αντικείμενο, είτε την κατασκευή ενός επίπλου το οποίο στην συνέχεια θα μεταμορφωθεί τεχνητά σε αισθητική τύπου vintage.


Δείτε ένα βίντεο όπου παρουσιάζουμε ένα από τα σιδερένια κρεβάτια vintage που παραπέμπει στο βιομηχανικό στυλ.


3 κατηγορίες μεταλλικών κρεβατιών

Ανακαλύψτε την σειρά μας Industrial με αισθητική που παραπέμπει σε βιομηχανικό στυλ.

Ανακαλύψτε την σειρά μας Elegant με απαράμιλλη minimal αισθητική

Δείτε την σειρά μας Standard στις πιο προσιτές τιμές

Έπιπλα Vintage

Εκτός από σιδερένια κρεβάτια vintage, η εταιρεία μας παράγει μια μεγάλη γκάμα από έπιπλα vintage. Ο συνδυασμός παλιών ξύλινων αντικειμένων με σύγχρονα μεταλλικά έπιπλα δημιουργεί χώρους με προσωπική ταυτότητα και ιστορία.


Αν λοιπόν μέχρι σήμερα δεν είχατε σκεφτεί να ταιριάξετε παλιά ξύλινα αντικείμενα (κομοδίνα , τουαλέτες, μπουφέδες)  στο μοντέρνο σας σπίτι ή και αντιθέτως, μοντέρνα έπιπλα (μεταλλικά κρεβάτια, μεταλλικούς καναπέδες) σε πιο παραδοσιακούς χώρους, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε και να βρείτε αυτό που ονειρεύεστε στα νέα vintage έπιπλα της συλλογής μας.

Επισκεφτείτε την κατηγορία μας έπιπλα vintage

Παράλληλα θα βρείτε και άλλες κατηγορίες:

Κομοδίνα

κομοδίνο vintage Nefeli

Τουαλέτες

Τουαλέτα Garden

Καναπέδες

Μεταλλικό κρεβάτι καναπές

Συρταρίερες

Συρταριέρα vintage
Συρταριέρα vintage

Ντουλάπες

Ντουλάπα vintage
Ντουλάπα vintage

Τα χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια μας και τα πλεονεκτήματα τους

Εγγύηση εφ’όρου ζωής

Είμαστε ό μόνος κατασκευαστής στην Ευρώπη που προσφέρει εγγύηση εφ’όρου ζωής στα κρεβάτια και στους καναπέδες. Δεσμευόμαστε για την ποιότητα των προϊόντων μας. Θα απολαμβάνετε τα χειροποίητα σιδερένια κρεβάτια για μια ζωή και σας το εγγυόμαστε.

Η εγγύηση αφορά τις συγκολλήσεις και την σταθερότητα της δομής του κρεβατιού. Δεν περιλαμβάνει τα ξύλινα μέρη, τους μηχανισμούς και τα κινητά μέρη.

Φροντίζουμε για τον απομαγνητισμό του μετάλλου

Χειροποίητα Μεταλλικά Κρεβάτια
Χειροποίητα Μεταλλικά Κρεβάτια και απομαγνητισμός

Όλα τα μεταλλικά έπιπλα που κατασκευάζουμε είναι απομαγνητισμένα με την μέθοδο της αύξησης της θερμοκρασίας του μετάλλου πάνω από την Θερμοκρασία curie (770 C).
Με την συμβολή ενός καθηγητή πανεπιστημίου, μελετήσαμε και εφαρμόζουμε πρακτικά τον απομαγνητισμό των μεταλλικών μερών στα σιδερένια κρεβάτια που κατασκευάζουμε. Ο κύριος λόγος είναι ότι ο απομαγνητισμός δεν επιτρέπει την ενίσχυση μαγνητικών πεδίων που μπορεί να είναι βλαβερά για τον άνθρωπο κατά τον ύπνο.

Ποιότητα κατασκευής με το πρότυπο ISO 9001.2008

Η ποιότητα κατασκευής είναι η αρτιότερη τόσο στην κατασκευή όσο και στην βαφή που είναι στο υψηλότερο επίπεδο κατά το πρότυπο ISO 9001. 2008

Χρόνος στησίματος

Σε ότι αφορά τα χειροποίητα σιδερένια κρεβάτια μας, φροντίσαμε ώστε ο τρόπος συναρμολόγησης να είναι απλός. Με σκοπό να μειωθεί ο χρόνος στησίματος. Τα απλά κρεβάτια στήνονται σε 15 λεπτά για το κρεβάτι τύπου Bed Box σε 40 λεπτά. Με την παραγγελία δίδονται αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες .

Αυθεντικότητα σχεδίων

Η Volcano διαθέτει πιστοποιητικό ιδιοκτησίας για όλα τα μοντέλα της απο τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), οποιαδήποτε ομοιότητα των μοντέλων μας με άλλων, είναι αντιγραφές και διώκονται από τον νόμο.

Χειροποίητα Μεταλλικά Κρεβάτια
Χειροποίητα Μεταλλικά Κρεβάτια και αυθεντικότητα

100% ανακύκλωση

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά την διαδικασία παραγωγής των προϊόντων είναι ανακυκλώσιμα.

Αποθηκευτικός χώρος

Είμαστε η μοναδική εταιρία στο είδος μας που προσφέρουμε όλα τα μοντέλα κρεβατιών και σε μορφή μπαούλου (BED BOX), για καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου κάτω από το κρεβάτι.

Χειροποίητα Μεταλλικά Κρεβάτια
Αποθηκευτικός χώρος

Experts στα μεταλλικά κρεβάτια

Χειροποίητα Μεταλλικά Κρεβάτια
Χειροποίητα Μεταλλικά Κρεβάτια

Η Volcano κατέχει την πρωτοπορία στον χώρο της σφυρήλατης κρεβατοκάμαρας. Από το 1976 με έδρα την Θεσσαλονίκη, το 60% του τζίρου της Volcano προέρχεται από εξαγωγές στο εξωτερικό, σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία, Ταϊλάνδη και Κεντρική Ευρώπη. Η αμερικανική αγορά αποτελεί πλέον το 30% των πωλήσεων της εταιρείας στα χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια. Στην Ελλάδα η Volcano, που απασχολεί 17 άτομα, διαθέτει δύο καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Με 25 χρόνια πορείας, η εταιρεία Volcano είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που εξειδικεύεται σε χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια. Κατασκευάζονται εξ ‘ολοκλήρου στην Ελλάδα. Αγοράζοντας ένα κρεβάτι από την Volcano, δεν αποκτάτε μόνο ένα χειροποίητο κρεβάτι, αλλά το αποτύπωμα μιας φιλοσοφίας και ενός design από Έλληνες σχεδιαστές και βιοτέχνες. Η πορεία μιας οικογενειακής επιχείρησης που επένδυσε στην βιομηχανία του χειροποίητου κρεβατιού.


Τι είπαν πελάτες μας για τα σιδερένια κρεβάτια vintage που απόκτησαν

Johanna Cl. | Indiana, ΗΠΑ

Ίσως μια από τις καλύτερες εταιρείες σιδερένιων κρεβατιών. Πολύ καλά μοντέλα. Έχω το κρεβάτι 3 χρόνια και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

Γιάννης Δενδρινός | Αθήνα

Επιλέξαμε μέσα από την μεγάλη συλλογή σε σιδερένια κρεβάτια vintage με στρώμα της Volcano. Εξαιρετική ποιότητα στο κρεβάτι. Παράλληλα το στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια και memory foam μας βελτίωσε τον ύπνο σημαντικά. Κάτι που δεν το φανταζόμασταν καν. Η προστιθέμενη αξία είναι η υψηλής επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών. Κάτι που σπανίζει σε ελληνικές επιχειρήσεις.

Νικολακοπούλου Δήμητρα | Αθήνα

Είναι με διαφορά τα ποιο ποιοτικά της αγοράς.
Οι τιμές πραγματικά ελκυστικές για την υψηλή ποιότητα που προσφέρουν.
Desing που σε εκπλήσσει άψογη η εξυπηρέτηση κατά την αγορά αλλά και κατά την παράδοση.


Που θα μας βρείτε

Η εταιρεία Volcano έχει 2 καταστήματα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη στις εξής διευθύνσεις:

Λ. Μεσογείων 215, Πεντάγωνο, Αθήνα, 210 67 49 714

Ανδριανουπόλεως 10, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τ. 2310 418 559

Βρείτε μας στα social media

Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Instagram

Δείτε τα κρεβάτια της σειράς Elegant στο κανάλι μας στο Youtube


Ξενοδοχεία με εξοπλισμό vintage από την Volcano

Η Villa Valtos Apartment έχει εξοπλιστεί με σιδερένια κρεβάτια vintage και άλλα έπιπλα vintage της Volcano

Συνδυάζοντας τις ανέσεις και την πολυτέλεια με την ιδιωτικότητα και την ομορφιά της φύσης, η Villa Valotos στην Πάργα, μπορεί να σας προσφέρει τις διακοπές των ονείρων σας σε βίλες εξοπλισμένες με προϊόντα VOLCANO!

Χαλαρώστε στους καταπράσινους κήπους, κολυμπήστε στην πισίνα ή απολαύστε την κοντινή αμμώδη παραλία και στο τέλος της ημέρας, ξεκουραστείτε μέσα σε ένα χώρο που έχει επιπλωθεί με κρεβάτιαέπιπλαστρώματα και αξεσουάρ VOLCANO.

Ενδεικτικοί πελάτες μας

PORTO CARRAS – Villa Galini VIP (Χαλκιδική)
UNITED VILLAS – Κεφαλονιά
ANASSIA VILLAS – Νέο Ορεινό, Ναύπλιο
VILLA VALTOS APARTMENT – Βάλτος Πάργα
VASILIKIA MOUNTAIN FARM – Παυλιανη, Φθιωτιδα
GALAXIAS HOTEL – Ρόδος
MANTALENA HOTEL – Αντίπαρος
ΡΟΕΣ HOTEL – Λουτρά Πόζαρ
CASTEL RESORT – Καλάβρυτα
VILLA SMARAGDA – Βάλτος Πάργα
MIRA MARE – Αγ. Νικόλαος Κρήτη
CRETAN VILLA – Ιεραπετρα Κρήτη
FILOXENIA KYTHNOS – Κύθνος
PARADISO GUST HOUSE – Ύδρα
HOTEL EPAVLIS – Α. Ποροϊα Σερρών
HOTEL YALASI – Αρχ. Επίδαυρος
HOTEL MANI – Μάνη Λακωνίας
ΞΕΝΩΝΑΣ ΡΟΥΓΑ – Καϊμακτσαλάν
KYPARISSIA BLUE – Κυπαρισσία
SAINT GEORGE – Μαρμαράς, Χαλκιδική
ARION BAY – Σαντορίνη
GOLDEN SUN – Πάργα
HOTEL EVZIN – Λουτρά Πόζαρ
ASTRAEOS MILOS – Μήλος
KASSANDRINOS APARTMENTS- Χαλκιδική
LEFKAS BLUE SUITES – Λευκάδα
HOTEL ESPERIDES – Θάσος
HOTEL PHILLIPOS – Λευκάδα
NAFPLIA Hotel – Ναυπλιο
MARBEL HOUSE – Αθήνα
VILLA CERIGO – Κύθηρα

Join the conversation

Σύνδεση
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Ανάκτηση Κωδικού

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

TOP

ΚΑΛΑΘΙ 0

7-DAY LIMITED TIME OFFER!
Enjoy €50 OFF
On orders over €600! 
COUPON CODE: SAVE50
SHOP NOW
Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. - Terms & Conditions apply.
close-link