Τα 10 TOP χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια

Χειροποίητα Μεταλλικά Κρεβάτια

Ελληνικά χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια

Χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια με εγγύηση εφ’όρου ζωής

Σιδερένια κρεβάτια vintage? Το στυλ vintage είναι όλο και πιο επίκαιρο στην εποχή μας. Η Volcano κατασκευάζει σιδερένια κρεβάτια σε μεγάλη ποικιλία. Μεταξύ των 3 μεγάλων κατηγοριών της και ειδικά στην ενότητα industrial, θα βρείτε εξαιρετικά σιδερένια κρεβάτια vintage.

Τι σημαίνει vintage?

Τα vintage αντικείμενα δεν είναι τόσο παλιά όσο οι αντίκες. Ωστόσο, σε αντίθεση με τον ορισμό μιας αντίκας, η διατύπωση ότι κάτι είναι vintage είναι πολύ πιο υποκειμενική. Η λέξη vintage σημαίνει κυριολεκτικά «κάποιας ηλικίας». Με τόσο ανοιχτό νόημα, υπάρχουν πολλές ερμηνείες. Οι περισσότεροι έμποροι αντικών θεωρούν ότι ένα αντικείμενο είναι vintage αν είναι τουλάχιστον 40 ετών. Έτσι, στα πλαίσια αυτής της χρονολόγησης, ένα vintage αντικείμενο θα πρέπει να έχει κατασκευαστεί ή να θυμίζει κάτι μεταξύ 1918 και 1978.

Παρόλο που πολλά vintage αντικείμενα είναι νοσταλγικά, είναι περιζήτητα για πολλούς λόγους εκτός από την ηλικία τους. Αυτό περιλαμβάνει τη διακόσμηση και τη συλλογή. Και, επειδή τόσα πολλά από αυτά τα αντικείμενα είναι ακόμη σε χρήση, είναι συχνά πρακτικά κομμάτια με μοναδική αίσθηση.

Στα έπιπλα και στην διακόσμηση αυτών, η αίσθηση του vintage μπορεί είτε να αφορά ένα πραγματικά vintage αντικείμενο, είτε την κατασκευή ενός επίπλου το οποίο στην συνέχεια θα μεταμορφωθεί τεχνητά σε αισθητική τύπου vintage.


Mirto

Ένα μεταλλικό κρεβάτι που συνδυάζει βιομηχανικό στυλ με πεπαλαιωμένο ξύλο.

Δείτε το Mirto στην συλλογή μας Industrial

Μεταλλικό κρεβάτι με ξύλο
Μεταλλικό κρεβάτι με ξύλο Mirto

Anita

Ένα χειροποίητο μεταλλικό κρεβάτι με λιτή αισθητική και κλασικό design. Θα δώσει μια εκλεκτική νότα στο υπνοδωμάτιο σας.

Δείτε το Anita στην συλλογή μας Elegant

Χειροποίητο κρεβάτι σιδερένιο
κρεβάτι σιδερένιο ANITA

Nefeli

Ένα κλασικό μεταλλικό κρεβάτι 100% χειροποίητο. Η minimal αισθητική του, η διακριτική διακόσμηση λουλουδιών θα δώσει μια αίσθηση απαλότητας στο υπνοδωμάτιο σας.

Δείτε το Nefeli στην συλλογή μας Elegant

κρεβάτι μεταλλικό διπλό
κρεβάτι μεταλλικό διπλό NEFELI

Alexandra

Ένα χειροποίητο κρεβάτι καφέ χρώματος από την σειρά μας Standard. To κλασικό μεταλλικό κρεβάτι που συνδυάζει την διακριτικότητα και την αισθητική με λείες γραμμές και συμμετρία.

Δείτε το Alexandra στην συλλογή μας Standard

Σιδερένιο κρεβάτι χειροποίητο
Σιδερένιο κρεβάτι χειροποίητο ALEXANDRA

Nemesis

Το Nemesis είναι ένα κρεβάτι λιτό, minimal και ταυτόχρονα αισθητικά διακριτικό. Παράλληλα δεν θα είναι απαρατήρητο στο χώρο προσθέτοντας αξία στην αισθητική του.

Δείτε το Nemesis στην συλλογή μας Standard

Κρεβάτι μεταλλικό διπλό
Κρεβάτι μεταλλικό διπλό NEMESIS

Penelope

Ένα κρεβάτι με απαράμιλλή χειροποίητη τεχνοτροπία. O minimal σχεδιασμός του και το λευκό του προσδίδουν μια ελαφρότητα που δεν θα βαρύνει την αισθητική του χώρου σας.

Δείτε το Penelope στην συλλογή μας Elegant

λευκό σιδερένιο κρεβάτι
Λευκό σιδερένιο κρεβάτι PENELOPE

Iris

Ένα μοντέρνο μεταλλικό κρεβάτι σιδερένιο τύπου “industrial”. To βιομηχανικό στυλ που παραπέμπει σε εργοστασιακή αισθητική γίνεται όλο και περισσότερο της μόδας στην Ελλάδα.

Δείτε το Iris στην συλλογή μας Industrial

κρεβάτι μεταλλικό
κρεβάτι μεταλλικό IRIS

Armonia

Ένα μεταλλικό κρεβάτι για τους λάτρεις του βιομηχανικού στυλ. Η λιτότητα, τα υδραυλικά εξαρτήματα και η συμμετρία συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο σε μια τέλεια αρμονία

Δείτε το Armonia στην συλλογή μας Industrial

industrial κρεβάτι
industrial κρεβάτι Armonia

Verona Classic

To κρεβάτι Verona Classic συνδυάζει ένα την γεωμετρία, το κλασικό σχέδιο, την συμμετρία προσδίδοντας μια vintage αισθητική στο υπνοδωμάτιο σας.

Δείτε το Verona Classic στην συλλογή μας Elegant

Verona Classic

Sofia

Από τα χειροποίητα σιδερένια κρεβάτια, ίσως το πιο λιτό και κλασικό. Μέρος της συλλογής Elegant αποτελεί μια ιδανική λύση για δωμάτιο minimal

Δείτε το Sofia στην συλλογή μας Elegant

χειροποίητο κρεβάτι μεταλλικό
χειροποίητο κρεβάτι μεταλλικό SOFIA

Τα χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια μας και τα πλεονεκτήματα τους

Εγγύηση εφ’όρου ζωής

Είμαστε ό μόνος κατασκευαστής στην Ευρώπη που προσφέρει εγγύηση εφ’όρου ζωής στα κρεβάτια και στους καναπέδες. Δεσμευόμαστε για την ποιότητα των προϊόντων μας. Θα απολαμβάνετε τα χειροποίητα σιδερένια κρεβάτια για μια ζωή και σας το εγγυόμαστε.

Η εγγύηση αφορά τις συγκολλήσεις και την σταθερότητα της δομής του κρεβατιού. Δεν περιλαμβάνει τα ξύλινα μέρη, τους μηχανισμούς και τα κινητά μέρη.

Φροντίζουμε για τον απομαγνητισμό του μετάλλου

Χειροποίητα Μεταλλικά Κρεβάτια
Χειροποίητα Μεταλλικά Κρεβάτια και απομαγνητισμός

Όλα τα μεταλλικά έπιπλα που κατασκευάζουμε είναι απομαγνητισμένα με την μέθοδο της αύξησης της θερμοκρασίας του μετάλλου πάνω από την Θερμοκρασία curie (770 C).
Με την συμβολή ενός καθηγητή πανεπιστημίου, μελετήσαμε και εφαρμόζουμε πρακτικά τον απομαγνητισμό των μεταλλικών μερών στα σιδερένια κρεβάτια που κατασκευάζουμε. Ο κύριος λόγος είναι ότι ο απομαγνητισμός δεν επιτρέπει την ενίσχυση μαγνητικών πεδίων που μπορεί να είναι βλαβερά για τον άνθρωπο κατά τον ύπνο.

Ποιότητα κατασκευής με το πρότυπο ISO 9001.2008

Η ποιότητα κατασκευής είναι η αρτιότερη τόσο στην κατασκευή όσο και στην βαφή που είναι στο υψηλότερο επίπεδο κατά το πρότυπο ISO 9001. 2008

Χρόνος στησίματος

Σε ότι αφορά τα χειροποίητα σιδερένια κρεβάτια μας, φροντίσαμε ώστε ο τρόπος συναρμολόγησης να είναι απλός. Με σκοπό να μειωθεί ο χρόνος στησίματος. Τα απλά κρεβάτια στήνονται σε 15 λεπτά για το κρεβάτι τύπου Bed Box σε 40 λεπτά. Με την παραγγελία δίδονται αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες .

Αυθεντικότητα σχεδίων

Η Volcano διαθέτει πιστοποιητικό ιδιοκτησίας για όλα τα μοντέλα της απο τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), οποιαδήποτε ομοιότητα των μοντέλων μας με άλλων, είναι αντιγραφές και διώκονται από τον νόμο.

Χειροποίητα Μεταλλικά Κρεβάτια
Χειροποίητα Μεταλλικά Κρεβάτια και αυθεντικότητα

100% ανακύκλωση

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά την διαδικασία παραγωγής των προϊόντων είναι ανακυκλώσιμα.

Αποθηκευτικός χώρος

Είμαστε η μοναδική εταιρία στο είδος μας που προσφέρουμε όλα τα μοντέλα κρεβατιών και σε μορφή μπαούλου (BED BOX), για καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου κάτω από το κρεβάτι.

Χειροποίητα Μεταλλικά Κρεβάτια
Αποθηκευτικός χώρος

Experts στα μεταλλικά κρεβάτια

Χειροποίητα Μεταλλικά Κρεβάτια
Χειροποίητα Μεταλλικά Κρεβάτια

Η Volcano κατέχει την πρωτοπορία στον χώρο της σφυρήλατης κρεβατοκάμαρας. Από το 1976 με έδρα την Θεσσαλονίκη, το 60% του τζίρου της Volcano προέρχεται από εξαγωγές στο εξωτερικό, σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία, Ταϊλάνδη και Κεντρική Ευρώπη. Η αμερικανική αγορά αποτελεί πλέον το 30% των πωλήσεων της εταιρείας στα χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια. Στην Ελλάδα η Volcano, που απασχολεί 17 άτομα, διαθέτει δύο καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Με 25 χρόνια πορείας, η εταιρεία Volcano είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που εξειδικεύεται σε χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια. Κατασκευάζονται εξ ‘ολοκλήρου στην Ελλάδα. Αγοράζοντας ένα κρεβάτι από την Volcano, δεν αποκτάτε μόνο ένα χειροποίητο κρεβάτι, αλλά το αποτύπωμα μιας φιλοσοφίας και ενός design από Έλληνες σχεδιαστές και βιοτέχνες. Η πορεία μιας οικογενειακής επιχείρησης που επένδυσε στην βιομηχανία του χειροποίητου κρεβατιού.


Σημαντικά χαρακτηριστικά από χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια

Αρχικά ας δούμε τα πλεονεκτήματα ενός χειροποίητου μεταλλικού κρεβατιού σε σχέση με άλλου τύπου κρεβατιού. Ειδικά σε σχέση με ένα ξύλινο κρεβάτι.

Το πρώτο πλεονέκτημα στα χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια είναι ότι χρειάζεται λιγότερη συντήρηση. Σε σύγκριση με τα ξύλινα κρεβάτια, τα μεταλλικά κρεβάτια είναι πιο ανθεκτικά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για περισσότερο καιρό χωρίς να ανησυχείτε για την κατάσταση του. Το μέταλλο δεν μπορεί να υποστεί ζημιές από έντομα ή παράσιτα και ως εκ τούτου απαιτεί λίγη συντήρηση.

Τα χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα διαφορετικά σχέδια. Συνεπώς θα έχετε ένα μεταλλικό σκελετό που έχει ένα κομψό κεφαλάρι και ένα υπέροχο πέλμα. Η Volcano Iron Beds προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια που έχουν δημιουργηθεί από σφυρήλατο σίδερο. Ποικίλουν είτε σε κλασική εμφάνιση είτε σε σύγχρονη αισθητική.

Τα χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια είναι πιο ευέλικτα από οποιοδήποτε άλλα κρεβάτια από άποψη αισθητικής. Θα βρείτε μεγαλύτερη ποικιλία σε σχέδια, χρώματα, φινίρισμα και θα έχετε μεγαλύτερη ευελιξία σε σχέση με τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας.

Τα χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια είναι μασίφ, πιο ανθεκτικά και μπορούν να αντέξουν οποιοδήποτε βάρος. Συνεπώς, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε διαχρονικά καθώς είναι πιο ανθεκτικά.

Ανακαλύψτε την σειρά μας Industrial με αισθητική που παραπέμπει σε βιομηχανικό στυλ.

Ανακαλύψτε την σειρά μας Elegant με απαράμιλλη minimal αισθητική

Δείτε την σειρά μας Standard στις πιο προσιτές τιμές


Τι είπαν οι πελάτες μας για τα χειροποίητα σιδερένια κρεβάτια που απόκτησαν

Johanna Cl. | Indiana, ΗΠΑ

Ίσως μια από τις καλύτερες εταιρείες σιδερένιων κρεβατιών. Πολύ καλά μοντέλα. Έχω το κρεβάτι 3 χρόνια και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

Φλώρια Στερ. Βλ. | Ελλάδα

Νο 1 σε όλη την Ελλάδα. Μοναδικά σχέδια και πολύ καλές τιμές

Νικολακοπούλου Δήμητρα | Αθήνα

Είναι με διαφορά τα ποιο ποιοτικά της αγοράς.
Οι τιμές πραγματικά ελκυστικές για την υψηλή ποιότητα που προσφέρουν.
Desing που σε εκπλήσσει άψογη η εξυπηρέτηση κατά την αγορά αλλά και κατά την παράδοση.


Που θα μας βρείτε

Η εταιρεία Volcano έχει 2 καταστήματα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη στις εξής διευθύνσεις:

Λ. Μεσογείων 215, Πεντάγωνο, Αθήνα, 210 67 49 714

Ανδριανουπόλεως 10, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τ. 2310 418 559

Βρείτε μας στα social media

Βρείτε μας στο Facebook

Βρείτε μας στο Instagram

Δείτε τα κρεβάτια της σειράς Elegant στο κανάλι μας στο Youtube


Σχολικό λεωφορείο με χειροποίητο μεταλλικό κρεβάτι

Χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια
Χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια σε σχολικό λεωφορείο

H Allisa και ο Paul από την Μ. Βρετανία, αποφάσισαν να μετατρέψουν ένα παλιό σχολικό όχημα, στο νέο τους σπίτι.

Αφού πρώτα βρήκαν ένα αμερικανικό λεωφορείο να πωλείται, το ζευγάρι έπιασε δουλειά για να αρχίσει την ανακατασκευή.

Η όλη μετατροπή διήρκησε περίπου 6 μήνες, με προσωπική δουλειά του Paul ώστε να το φτάσει στη μορφή που το βλέπετε, εντελώς ανακαινισμένο και επενδυμένο με ξύλο και μέταλλο στους εσωτερικούς χώρους.

Η Industrial διακόσμηση βοήθησε ώστε το αποτέλεσμα να παραμένει λιτό, κομψό αλλά ταυτόχρονα και πρακτικό.

Σε αντίθεση με άλλα σχολικά λεωφορεία που γίνανε σπίτια, αυτό εδώ μπορεί να κινηθεί και να ταξιδέψει μεταφέροντας την προσωρινή κατοικία των ιδιοκτητών σε όποιο μέρος θέλουν.

Το λεωφορείο είναι αντίκα και το ζευγάρι το εξόπλισε πλήρως κάνοντας το όνειρό του να ταξιδέψει τον κόσμο πραγματικότητα, κρατώντας ταυτόχρονα τη ζεστασιά του σπιτιού. Κουζίνα, ντουλάπα , μαντεμένια σάμπα και φυσικά χειροποίητο μεταλλικό καναπέ VOLCANO, συντελούν στην διακόσμηση του 4τροχου παράδεισου του ζευγαριού.

Τα μεταλλικά κρεβάτια της Volcano σε ξενοδοχεία

Χειροποίητα Μεταλλικά Κρεβάτια
Χειροποίητα Μεταλλικά Κρεβάτια

Αν αναζητάτε τον τέλειο VOLCANO ύπνο στην Λευκάδα, το Lefkas Blue είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε!

Χτισμένο μέσα σε ένα πανέμορφο άλσος, πολύ κοντά στο κέντρο της Λευκάδας, αποτελεί προορισμό για όσους θέλουν να απολαύσουν μια πραγματικά αξέχαστη διαμονή στο νησί.

Με πλήρως εξοπλισμένα boutique διαμερίσματα, επιπλωμένα με χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια, το Lefkas blue είναι πολύ παραπάνω από ένα ξενοδοχείο – είναι ένα σπίτι, ανοιχτό και φιλόξενο, για όσο καιρό βρίσκεστε μακριά από το σπίτι σας.

Η Volcano είναι ο ηγέτης και στον κλάδο επιπλώσεων ξενοδοχείων. Έχει παραδώσει επιπλώσεις σε μονάδες πέντε αστέρων πόλεως, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο, σε παραδοσιακούς οικισμούς στα Καλάβρυτα, στα Ζαγοροχώρια, στις Πρέσπες, στον Άγιο Αθανάσιο Καϊμακτσαλάν, στην Αράχοβα και ακόμα σε νησιά όπως Μύκονο, Σαντορίνη, Μήλο, Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδο κ.α.
Η ποιότητα στις επιπλώσεις ξενοδοχείων παραμένει σε υψηλά επίπεδα με τιμές πολύ προσιτές.

Ενδεικτικοί πελάτες μας

PORTO CARRAS – Villa Galini VIP (Χαλκιδική)
UNITED VILLAS – Κεφαλονιά
ANASSIA VILLAS – Νέο Ορεινό, Ναύπλιο
VILLA VALTOS APARTMENT – Βάλτος Πάργα
VASILIKIA MOUNTAIN FARM – Παυλιανη, Φθιωτιδα
GALAXIAS HOTEL – Ρόδος
MANTALENA HOTEL – Αντίπαρος
ΡΟΕΣ HOTEL – Λουτρά Πόζαρ
CASTEL RESORT – Καλάβρυτα
VILLA SMARAGDA – Βάλτος Πάργα
MIRA MARE – Αγ. Νικόλαος Κρήτη
CRETAN VILLA – Ιεραπετρα Κρήτη
FILOXENIA KYTHNOS – Κύθνος
PARADISO GUST HOUSE – Ύδρα
HOTEL EPAVLIS – Α. Ποροϊα Σερρών
HOTEL YALASI – Αρχ. Επίδαυρος
HOTEL MANI – Μάνη Λακωνίας
ΞΕΝΩΝΑΣ ΡΟΥΓΑ – Καϊμακτσαλάν
KYPARISSIA BLUE – Κυπαρισσία
SAINT GEORGE – Μαρμαράς, Χαλκιδική
ARION BAY – Σαντορίνη
GOLDEN SUN – Πάργα
HOTEL EVZIN – Λουτρά Πόζαρ
ASTRAEOS MILOS – Μήλος
KASSANDRINOS APARTMENTS- Χαλκιδική
LEFKAS BLUE SUITES – Λευκάδα
HOTEL ESPERIDES – Θάσος
HOTEL PHILLIPOS – Λευκάδα
NAFPLIA Hotel – Ναυπλιο
MARBEL HOUSE – Αθήνα
VILLA CERIGO – Κύθηρα

Join the conversation

TOP

ΚΑΛΑΘΙ 0