€0,00

9 λόγοι για να επιλέξετε Volcano


1. Η Volcano είναι πρωτοπόρος κατασκευαστής μεταλλικών επίπλων στην Ευρώπη και όχι έμπορος ή μεσάζων, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα  να έχετε την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής απ’ ευθείας από την πηγή.


2.
Η Volcano είναι η μοναδική εταιρία που προσφέρει εγγύηση εφ όρου ζωής για όλα τα μεταλλικά της προϊόντα διότι είμαστε σίγουροι για την ποιότητα τους. 

3. Όλα τα μεταλλικά έπιπλα που κατασκευάζουμε είναι απομαγνητισμένα με την μέθοδο της αύξησης της θερμοκρασίας του μετάλλου πάνω από την Θερμοκρασία curie (770 C) 
Το αποτέλεσμα...τα κρεβάτια μας είναι απομαγνητισμένα και απολύτως ασφαλή για την υγεία σας. 

4. Η ποιότητα κατασκευής είναι η αρτιότερη τόσο στην κατασκευή όσο και στην βαφή που είναι στο υψηλότερο επίπεδο κατά το πρότυπο ISO 9001. 2008

5. Ο χρόνος και ο τρόπος συναρμολόγησης των κρεβατιών Volcano είναι πολύ απλός (15 λεπτά για το κρεβάτι και 40 λεπτά για κρεβάτι bed box). Με την παραγγελία ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες .

6. Παραδίδουμε ΔΩΡΕΑΝ τα προϊόντα μας στην πόρτα του πελάτη (Αθήνα και Θεσσαλονίκη), για τοποθέτηση εντός του χώρου του πελάτη με μια επιπλέον χρέωση. Για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας με πολύ χαμηλή χρέωση.

*Η ΔΩΡΕΑΝ παράδοση αφορά παραγγελίες άνω των 500 ευρώ.
**Από τη δωρεάν παράδοση εξαιρούνται τα προιόντα με ειδική κατασκευή & ειδική έκπτωση άνω του 40%.

7. Αυθεντικότητα σχεδίων. Η Volcano διαθέτει πιστοποιητικό ιδιοκτησίας για όλα τα μοντέλα της απο τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), οποιαδήποτε ομοιότητα των μοντέλων μας με άλλων, είναι αντιγραφές και διώκονται από τον νόμο. 

8. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά την διαδικασία παραγωγής των προϊόντων είναι ανακυκλώσιμα. 

9. Είμαστε η μοναδική εταιρία στο είδος μας που προσφέρουμε όλα τα μοντέλα κρεβατιών και σε μορφή μπαούλου (BED BOX), για καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου κάτω από το κρεβάτι.

 

 

 

Προτάσεις
Roxani
Roxani
€225,00 


"Μεταλλικα κρεβατια υψηλής σχεδίασης...
με σεβασμό και έμπνευση από την παραδοσιακή μεταλλουργία."

Το απόσταγμα της ποιότητας Volcano, είναι η "εγγύηση εφ όρου ζωής", που δίνουμε σε όλα τα μεταλλικά κρεβάτια και καναπέδες...θα τα απολαμβάνετε για μια ζωή ..."Newsletter
Συμπληρώστε το email σας.
Καταστήματα

Αθήνα
Λ. Μεσογείων 215 - Πεντάγωνο
Τηλ.: 210 674 97 14
Θεσσαλονίκη
Ανδριανουπόλεως 10 - Καλαμαρία
Τηλ.: 2310 418 559
Έκθεση Εργοστασίου
Αγ. Αθανάσιος Θεσ/νίκης
Τηλ.: 2310 702 343
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας.


Copyright 2011-2017 | Μεταλλικά Κρεβάτια Θεσσαλονίκη | Μεταλλικά Κρεβάτια Αθήνα | Κατασκευή eshop by infocus  | Προσωπικά Δεδομένα | Όροι Χρήσης 

Copyright 2011-2014 | Μεταλλικά Κρεβάτια Θεσσαλονίκη | Μεταλλικά Κρεβάτια Αθήνα | Κατασκευή eshop by infocus  | Προσωπικά Δεδομένα | Όροι Χρήσης 
Back to top